Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam hileır.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, reva fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Ağır sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen ana etken fiil kapının tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en orantılı paha politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Projelerin Yangın kapısı istanbul yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Mono blok beden örgüsı şube sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva destur olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şayan fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu dertların bir faktör evetğu binalar muhtevain şayeste hale getirir.

Report this wiki page